Само в Lupa.bg: " Кривите мутри" отвърнаха на Джамбазки: А кой го избра навремето за общински съветник?

Фенове на Левски разкриха истината за кандидата за кмет на София

Политика
19:46 - 21 Октомври 2019
17809
Само в Lupa.bg: "Кривите мутри" отвърнаха на Джамбазки: А кой го избра навремето за общински съветник?

Ангел Джамбазки е дискутирано име в публичното пространство - от кандидат за кмет на София, до главен претендент за бой с Волен Сидеров. Разбира се, има е още неща. Преди дни, когато се разрази расисткият скандал на мача България - Англия, Джамбазки нарече част от феновете "криви мутри, които продават наркотици".

"Не бяха ли кривите мутри тези, които го направиха общински съветник навремето?", попитаха фенове на Левски, с които зам.-председателят на ВМРО е близък.

"Странното е, че той говори за расизма, че е "глупав начин на отделни единици да запълват живота си", но в същото време работи тясно в сътрудничество с еврейска организация против антисемитизма.

Явно Джамбазки е забравил миналото си и близките си отношения с някои от лидерите на Сектор "Б", който сега популистки нарича "криви мутри, продаващи наркотици".

"Добре, че има фотоархив, че да се сетим кой беше Джамбазки и кои бяхме ние. Преди години той не се притесняваше да позира с хора като Веселин Ермалаев - Телото и брат му Павел, тясно свързани със "София Запад", които бяха арестувани и престояха в ареста четири месеца заради случаите с бомбени взривове пред сградите на РЗС и ДПС", коментира пред Lupa.bg фен на Левски. 

На снимка се вижда лицето на Ангел Джамбазки с част от феновете на "сините", с които преди време е бил в повече от приятелски отношения. 

Някои от тях са изпаднали в немилост, като Антон Калчев - Тони Застраховката, бате Харо, Любо Младежа и т.н., които бяха подсъдими за търговия с дрога.

Част от хората все още са свързани с престъпния свят, като някои от тях продават паспорти, други са дилъри на наркотици, а някои успяха да влязат по един или друг начин в общините или парламента, та сега продават общински жилища и места в детските градини и училищата. Същите тези хора плащат и за протести, а понякога и за скандали, какъвто беше примерът с расизма на България - Англия. А Ангел Джамбазки набързо ги заклейми...