Само в Lupa.bg: "Любов" и "Омраза" - бургери преди прайда!

Новини
15:28 - 07 Юни 2019
4511
Само в Lupa.bg: "Любов" и "Омраза" - бургери преди прайда!

В навечерието на "София - прайд", който винаги разбунва духовете на народа, находчиви мениджъри и търговци предприеха хитър ход, от който могат да им се повишат доста приходите на утрешния 8 юни.

Утре в столицата ще има шествие, станало вече традиционно, а доста хора от различна ориентация се очаква да се включат. Сборният пункт е в 16:30 часа пред паметника на Съветската армия, а събитието ще бъде подкрепено от Галена, Михаела Филева и Рут Колева, както и Ерол от Уикеда и Мила Роберт, които ще пеят за първи път на мероприятието.

Разбира се, ще има и опозиция - анти гей парад, който е организиран от "Национална съпротива". Неговият старт ще е в 17 ч. от пилоните на НДК.

Барът, известен със своите бургери, пуска специална модна тенденция, касаеща и двете страни - хамбургери, кръстени "Любов" и "Омраза".

Афишът гласи: "Love/Hate - ти решаваш!"

И в двата вида има телешко и козе сирене, червено цвекло, песто, майонеза, бейби спанак, праскови... Единствената разлика е в опаковката и тайната съставка - в розовия, който е за любовта, има щипка любов, а в черния - щипка омраза, разбира се.

Всичко това разрази големи полемики и дискусии по темата... 

Изборът е ваш!