Сантош се размечта: Време е да спечеля и трета голяма титла

Спорт
17:28 - 30 Март 2022
2241
Сантош се размечта: Време е да спечеля и трета голяма титла

Селекционерът на националния отбор на Португалия Фернандо Сантош поздрави играчите си за представянето при победата над Северна Македония с 2:0 в Порто в решаващия бараж за класиране на Мондиал 2022.

"Искам да поздравя футболистите ми за фантастичното им отношение. В първите десетина минути имахме проблеми да влезем в мача, но след това се представихме много добре. Казах, че Северна Македония знае как да играе и го показа.

Въпреки това, в моя отбор имаше дух и себераздаване, а с помощта на страхотните ни фенове успяхме да постигнем тази победа.

Вече съм спечелил две големи титли и мечтая да взема и трета", коментира Сантош, визирайки спечелените трофеи от Португалия на Евро 2016 и в Лигата на нациите през 2019 година.

В герой за португалците се превърна Бруно Фернандеш, който реализира и двете попадения в двубоя. 

"Това ще остане в спомените ми, защото с тях се класирахме на Световното първенство. Този мач беше много важен, а феновете ни бяха невероятни. Атмосферата, която те създадоха на трибуните, беше изключителна. Привържениците ни знаеха от какво се нуждаем и ни го дадоха", каза Фернандеш.