Сашка Васева : Писна ми да съм известна, славата само ми вреди

Изповеди
13:27 - 09 Юни 2020
2916
Сашка Васева: Писна ми да съм известна, славата само ми вреди

Примата на фолка Сашка Васева не е събрала и един лев за лечението си в чужбина. Дупнишката Мадона е с почти 90 % слепота и се налага спешна операция, но въпреки обявената от нея сметка, никой не й се е притекъл на помощ. "Не е вярно, че съм събрала парите. Тези слухове ги пускат недобронамерени журналисти, за да предотвратят събирането на средства за лечението ми в Германия", оплака се певицата в тв ефира.

"Който желае, може да помогне, но никого насила не карам", не се предава винаги позитивно настроената Сашка. Тя отново повтори диагнозата си - атрофия на зрителния нерв и обясни, че планира да се оперира в клиниката на руски лекар, който ще приложи метода на електростимулация.

Закъсалата със здравето фолкдива е прозряла, че славата не представлява нищо, а по-важни са "чистотата на душата и сърцето."  

„Умишлено съм създавала имидж, който ми вреди. Преди исках да съм известна, но славата носи само негативи. Колежката Ивана го е изпяла: „За какво са ми всичките тези пари, щом приятели нямаме…”, изви глас от телевизионния екран фолкдивата.

И сподели: "Гледам да живея така, че да нямам носталгия по отминалото. Което искам сега да го имам, го имам. Помага ми това, че съм вярваща. Бог ми дава сила, в него е положителната енергия, сподели гласовитата дупничанка.

„Единственото ми желание е да прогледна - това ще е най-голямото щастие за мен и децата. И моля Бог да ги направи щастливи двете ми ангелчета.”, моли се певицата.