Любопитна история с главно действащо лице - президентшата Десислава Радева роди в изборната нощ иконата от зората на попфолка Сашо Роман. Ромската звезда от близкото минало заяви пред Димитър Рачков, че на младини съпругата на държавния глава се е снимала в негов клип.

„Вярно е!“, потвърди смеейки се певецът пред Димитър Рачков. Попитан коя е песента, не каза име, но поясни: „На една песен с Кали, която пеем“.

Самият Сашо няма обяснение как бъдещата президентска съпруга се е класирала във видеото, той няма общо с кастинга. В интерес на истината по онова време Радева е пиарка в компанията на Слави Трифонов БМК и има как да е е уредила за снимки.

„Не знам, Слави (Трифонов) знае най-добре“, коментира изпълнителят. Както е известно Радева преди години е била част от екипа на шоумена и настоящ лидер на ИТН.

В интернет може да бъде намерена една обща песен на Сашо Роман и Кали – баладата „Дали съм жив“ от 1998 г. В нея има няколко високи брюнетки както като главни, така и като второстепенни действащи лица, но никоя не мяза особено на Деси Радева. Все пак преценете сами: