Стартира активният мотосезон в Търговище

Любителите на моторите ще се съберат в 10.00 ч. в неделя на паркинга пред естрада „Борово око“

Новини
10:44 - 06 Април 2019
1656
Стартира активният мотосезон в Търговище

С различни прояви в неделя в Търговище стартира активният мотосезон през 2019 г., съобщиха организаторите от клуб „The Keepers MCC“.

Любителите на моторите ще се съберат в 10.00 часа на паркинга пред естрада „Борово око“. В 11.30 часа с полицейска охрана и пилотиращи автомобили, колоната ще се отправи към храм „Св. Троица“ в квартал „Въбел“, където ще бъде отслужен водосвет за здраве. Традиционната почетна обиколка в града ще започне в 12.30 часа и ще премине по маршрут: квартал „Въбел“ – кръговото кръстовище на околовръстния път – ул. „Ал. Стамболийски“ – бул. „Трайко Китанчев“ – ул. „Трети март“ – ул. „Кап. Данаджиев“ до паркинга на „Борово око“. 

Приветствие от сцената в парка ще отправи кметът д-р Дарин Димитров. Предвидена е и концертна програма с участието на групата от Търговище „Militia“ и рок групата „Forgot the Ten“ от Шумен. 

Община Търговище и Районното управление на полицията апелират гражданите и участниците в мотосъбора за повишено внимание и отговорност по време на проявите, които ще бъдат под засилена охрана и колоната ще се придружава от полицейски автомобили.