Тийнейджърка се заклещи в пералня при игра на криеница

Свят
13:25 - 23 Април 2020
2785
Тийнейджърка се заклещи в пералня при игра на криеница

18-годишната Амари Данси имаше нужда да бъде спасена от клопката на домашната си пералня, след като се опита да разнообрази домашната карантина с игра на криеница. Младата американка се похвали с премеждията си в социалните мрежи, макар по време на самия инцидент да не изглежда чак толкова развеселена.

“Вече се бяхме крили под леглото и килера, но не бяхме пробвали в мазето“, разказва Амари. “Казах си - защо да не се скрия в пералнята“. И така нелепата игра на “Криеница“ се превръща в няколкочасов кошмар.

След няколко неуспешни опита по-малките ѝ братя и сестри да я измъкнат, повикали родителите, но и те не намерили безопасен начин за това. И накрая нямали друг избор, освен да потърсят професионална помощ.

Около 23:00 часа спасителен екип от пожарната пристигнал на мястото и попитал - как се е стигнало до тук. Когато разбрали, че става дума за “Криеница“, шеговито запитали Амари - “И победи ли?“

Мъжете след това се заели със задачата и успели да измъкнат “бедстващото“ момиче невредимо, като дори пералнята се е разминала с по-сериозни щети.