В центъра на София: Бойна баба потроши "Брабус" за 400 бона (Снимки)

Автомобилът е на 19-годишен младеж, който миналата година катастрофира на Слънчака

Новини
16:20 - 30 Октомври 2023
18438
В центъра на София: Бойна баба потроши "Брабус" за 400 бона (Снимки)

Бойна баба изкърти едно от огледалата на Mercedes Brabus GT 63 за 400 000 лева, видя Lupa.bg. Случката се е разиграла в вчера в центъра на София. Жената изведнъж е решила да пресече, а шофьорът на скъпото возило не искал да й спира, което изнервило бойната столичанка. Във видеото се вижда как дамата крещи "келеш" и с ярост отива до скъпото возило,а  след това изкъртва едно от огледала на Божидар, който миналото лято помля брабуса си след запой в Слънчев бряг.

Жената тръгва към возилото

Бабата изкъртва огледалото на младежа

И си тръгва доволна, че е потрошила колата

Милионерският син Божидар често се хвали с луксозния си начин на живот и скъпите си придобивки за хиляди евро. 19-годишният младеж е син на собственик на една от най-големите борси за плодове и зеленчуци, която зарежда всичко търговски вериги в страната.

Миналото лято Божидар помля скъпата кола на Слънчака

Божидар често демонстрира лайфстала си, който е свързан със скъпи коли, марков алкохол и много купони. Брабусът, който той потроши, бе подарък за 18-ия му рожден ден, но само ден след катастрофата получи нова кола - Ламборгини "Урус", а от няколко месеца отново движи с отремонтирания си мерцедес "Брабус". 

Момчето написа и своята версия за случката:

Божидар