Вие не сте путинофили, а обикновени п**ки!

Коментар
22:24 - 28 Февруари 2022
23848
Вие не сте путинофили, а обикновени п**ки!

Защо нискообразованите, бедни, комплексирани, алкохолизирани скотове обичат диктаторите? Защо още носят в душите си и върху евтини щамповани тениски лицата на кървавия терорист Владимир Ленин, на серийния убиец Че Гевара, на правешкия цървул Тодор Живков... на Путин? Защото сатрапът говори неизказаните мисли на дребните, неуверени душици. На него са му чужди универсални категории и добродетели като демокрация и правов ред. Вместо тях той предлага конкретни решения – с пистолет в ръка, насочен в детско челце и със запънат ударник.

Едва ли е релевантнo дали аз смятам българските почитатели и гъзолизци на руския самодържец за дебили. По-интересно ми е как изглеждат тези чугунени кратуни в собствените си очи, когато Владимир Владимирович демонстративно ги направи на идиоти пред цялото човечество с ориенталската си кръвожадност и арогантен цинизъм върху окървавените трупове на собствените им братя.

Кланяме се на диктаторите, защото те ни спасяват от демократичните комедианти и лакеи, от свободната преса и религиозните шарлатани, от озъбените външни и вътрешни врагове. А всъщност – защото ни отървават от най-тежката и непоносима отговорност на недозрялата личност – тази да мисли.

Тиранинът, независимо дали се казва Мао, Ким, Адолф, Бенито, Саддам, Владимир или Башар, е последното убежище за умствената недостатъчност на неудачника, защото в крайна сметка му предлага по-добрата от единствените две алтернативи в мизерното му, получовешко битие - сигурна смърт чрез гладуване или възможна смърт в битка.

На троновете на световните империи сме виждали грабители, убийци, луди и всякакъв вид дегенерати. Те се къпят в народната обич и възхитата на масите, като залагат на една азбучна обществена истина, формулирана най-добре от семиотика Умберто Еко: „Ако любовта е лична и дълбоко интимна, то омразата е универсална“. Точно това предлагат диктаторите и популистите – гняв към един общ враг, който обединява хората и ги кара да горят с патриотичен огън.

Българските путинофили, които са откровени национални предатели, не защитават нищо друго, освен омразата и разрушението. Те настояват страната ни да е неутрална, да се въздържа от позиция и да не критикува Русия. Когато самата Швейцария, която е синоним на геополитически неутралитет, прати оръжия на Украйна. Когато кремълският тиранин избива невинни хора, българските русофили настояват да сме съучастници с неговите престъпления. С мълчанито си те обслужват не само един тираничен режим, но и собствените си животински инстинкти.

За слугите на Путин в България европейската принадлежност е касичка, която трябва да се източва, докато се бият теманета на Изток. Така си представят националния интерес тези лишени от елементарни човешки ценности същества. За тези хора предателството е начин на съществуване. За такива си има технологичен термин – те не са путинофили, а най-обикновени, извратено подмокрени от изстъпленията на диктатора, п**ки.