Вижте новата кола на Макрон, Путин пикае газ от завист (СНИМКИ+ВИДЕО)

Френския президент ще го возят с DS 7 Crossback "Elysee" с мощност 220 квт/300 к.с.

Техномания
16:17 - 30 Юли 2022
12467
Вижте новата кола на Макрон, Путин пикае газ от завист (СНИМКИ+ВИДЕО)

Френският президент ще получи нов държавен автомобил от марката DS Automobiles - DS 7 "Elysee". Новото возило е модификация на вече познатата машина на президента DS 7 Crossback "Elysee".

Зад затворени врати и в най-строга секретност новият DS 7 Elysee е бил разработен и предоставен на президента, пише auto-press.

По мнението на автоексперти замъкът на колела слага в джоба си руската лимузина "Аурус", която от 2019-а вози руския диктатор Владимир Путин и според местната преса е истинско инженерно чудо.

Специални елементи за безопасност като броня, удължено междуосие и специални дизайнерски елементи украсяват униката. Вместо задната седалка има две индивидуални седалки, изработени от кожа в базалтово черно с уникални опори за лактите. Таванът е от алкантара.

Интериорът се допълва от практични функции като опции за безжично зареждане, USB портове и отворен централен държач за документи.



Многобройни символи "RF" за "Republique Francaise" украсяват DS 7 Elysee отвътре и отвън. Буквите също са поставени върху тялото заедно с трицветни знамена. В края на предния капак логото на DS е заменено с трикольор.

Джантите също са новоразработени за купето. Те са обработени с боя тип диамант, а капачките им имат син, бял и червен флаг. Мигащи светлини и държачи за флагчета допълват оборудването.



Освен синята боя Encre, като при DS 7 Crossback "Elysee" моторизацията също е останала същата - френският президент ще го возят на пътя с варианта с мощност 220 квт/300 к.с. като все още не са се осмелили да премине към новата версия с мощност 265 кВт/360 к.с.