Волен предизвика Джамбазки на бой

Лидерът на "Атака" иска да ступа кандидата на ВМРО заради доноси срещу него в ЕП

Политика
10:46 - 10 Октомври 2019
1802
Волен предизвика Джамбазки на бой

Каня от 10 октомври кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае, на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври"  Това написа във фейсбук Волен Сидеров.

Преди дни Сидеров поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални. А в предаването "Референдум" пряко нападна европедутата Джамбазки за сексуалната му ориентация.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО пък изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.