Ясновидка: Слънчевите бури ще отключат трусове и потопи

Във Франция, Германия и Италия ще има атентати, Македония няма да влезе в ЕС, казва победителката в "Ясновидци" Марияна Николаева

Мистика
15:32 - 20 Май 2024
9094
Ясновидка: Слънчевите бури ще отключат трусове и потопи

Ясновидката Марияна Николаева

Не знам защо Антихриста все го очакват да влезе във физическо човешко тяло. За мен това е някаква тъмна сила, енергия, която тласка човечеството по лош път. А знаменията за това се наблюдават в последно време и слънчевите изригвания са само едно от цялата поредица.

Това споделя пред в."Телеграф" Марияна Николаева, победителка във втория сезон на риалитито „Ясновидци“.

"Тук можем да поставим още зачестяване на наводненията, земните трусове и ред други неща. Ако гледаме по-близкото бъдеще обаче, за мен притеснителното е, че тези космически бури се отразяват на цялата биосфера.

От една страна е засегнато здравословното състояние на хората със силно главоболие, проблеми с кръвното налягане, зачестяват инфаркти, инсулти в световен мащаб. От друга страна, не е добре изучена връзката как изригванията влияят на природата и зачестилите катаклизми", казва Марияна. 

Според нея категорично има връзка между слънчевата активност и геомагнитните бури от една страна с аномалиите в климата и природните катаклизми от друга. "Зачестяват бурите, наводненията досущ потопи, както и други природни катаклизми като земетресенията.

Кога са били толкова чести трусовете – всичко това са знамения за Апокалипсиса. Ето сега имаше изригвания и след това тръгнаха леки трусове и у нас. А ще ги има още в Турция, Япония и Китай. В Индия, макар и по-късно, ще има голямо земетресение. Ами невижданите наводнения в Казахстан и в Русия – цели градове изселиха там. Всичко е свързано - нашата планета и Вселената са един организъм". 

Според Мариана обаче защитното поле на планетата още дълго ще ни пази. "Защото ще станем като Марс. Там преди много години магнитният щит е паднал заради някаква аномалия в комбинация с метеоритен дъжд. Виждам, имало е живот, вода, съоръжения, различни пирамидални структури, а след това планетата се е превърнала в пустиня. Видовете – животински и растителни, които в момента са на нашата планета, идват от 3-4 други планети, не са само от една", споделя ясновидката. 

Тя дава и прогноза за годината.

"В глобален аспект годината е доста опасна. Както тече уж спокойно, и тръгват наводнения, някъде трусове, на друго място бунтове, дават се самолетни и влакови катастрофи. Много по-често тези неща ще се случват от останалите години. Нашата страна е застрашена от  пожари и наводнения", предрича Мариана. 

Тя изказва своето отношение даже и по отношение на ернергетиката и либерализацията на цените на тока за битовите потребители. 

"Цените ще вървят нагоре, ама и това с либерализацията в този вид няма как да се случи. Винаги ще има фиксирани цени за потребителите, иначе ще стане страшно. А и не е честно някой да взима евтиния ток от народния АЕЦ и да ни го препродава на 10 пъти по-висока цена през три-четири фирми". 

Колкото до Русия и президентът Владимир Путин, ясновидката казва следното: "Той още по-деспотично ще се отнася към хората. Петия мандат ще го изкара криво-ляво, обаче ще има едно ново затваряне на страната, изолация. Такива зими се виждат, с нямане, с продоволствени кризи по места, като в безизходица ще са. Тежко им и горко на братушките, и те ще страдат като украинците". 

Според Мариана и Македония няма да доживее до членство в ЕС. "Аз още преди година ви казах, че

македонците ще видят Европейския съюз през крив макарон. Ситуацията сега само се потвърди, защото очевидно не искат да спазват никакви евронорми. Тепърва там ще започнат да се дърлят здраво и помежду си и с други държави, не само с нашата.

Идват големи интриги, размирици по площадите и в парламента. Накрая ще застанат на страната на Путин след някакъв атентат". В близкото бъдеще във Франция, Германия и Италия също ще има атентати, влакова катастрофа се дава – инцидент или тероризъм, не мога да кажа, мостове ще падат, прогнозира още Мариана Николаева.