Йордан Цонев спря интервютата

Острието на ДПС отклонява разговори с журналисти по свое желание

Топ
15:40 - 23 Май 2022
4966
Йордан Цонев спря интервютата

Един от най-добрите оратори в парламента - зам.-шефът на ПГ на ДПС Йордан Цонев, е спрял да дава интервюта. Новината дойде след разговор на депутата с репортер от Lupa.bg, поискал интервю по актуални теми от обществения и политическия живот у нас, сред които разнобоят в управленската коалиция.

„Много съжалявам, не участвам в медии от два месеца по свое желание, така че няма да участвам и при вас”. Така Йордан Цонев любезно отклони поканата на Lupa.bg за интервю.

Само преди дни от трибуната на НС депутатът разкритикува кабинета за закъснелите антиинфлационните мерки, които нямат фокус и не отговарят на ситуацията, в която се намира в момента страната.

Според заместник-председателя на ПГ на ДПС липсват мерки в селското стопанство в условията на световна продоволствена криза, липсва и диалог с опозиционните партии.

„Най-лошо впечатление в тези мерки ни прави отсъствието на селското стопанство, което трябва да бъде най-ясно застъпено”, заяви Цонев. По думите му в Испания, Италия, Германия има огромни пакети, насочени приоритетно към сектора.

Не е тайна, че много от избирателите на Движението за права и свободи са ангажирани именно в този сектор на икономиката.