ЗАКЪСАХМЕ ГО! Всеки трети млад българин не вдига самолета

Вместо да правят секс си доставят удоволствие в мрежите, анализира психологът Ваня Стайова

Здраве
22:00 - 08 Август 2024
3908
ЗАКЪСАХМЕ ГО! Всеки трети млад българин не вдига самолета

Здравословният секс е антидот на болестите. Това каза Ваня Стайкова, приложен психолог и създател на Youtube канал за междуличностни и сексуални взаимоотношения.

„Може би в някаква степен мъжете се интересуват да научат неща, които в реалния живот не им се случват често. Знаем, че около 28 процента от мъжете до 30 години въобще не правят секс. Те получават някакъв вид удоволствие от материали в мрежите. Освен с обучителна цел, мисля, че мъжете търсят начин, по който да им стане приятно – гласът, визията на жената е нещо, което ги възбужда допълнително“, обясни Стайкова.

От думите й става ясно, че приблизително всеки трети млад нашенец не мачка чаршафите.

Според нея добрият секс започва от главата на човек.

„Добрият секс се прави с партньор, с който ти е приятно. С човек, с който искаш да вложиш от себе си, да си креативен, да развиваш отношенията, защото рано или късно сексът в дълга връзка започва да става скучен. Това, което искам да предложа, е на хора, които от дълго време са заедно, да разнообразят контакта със същия партньор, да сменят подходите и начините, с които могат да изненадат партньора си – да вкарат нещо ново, да добавят подправка в секса“, посочи психоложката.