„Всичко, което искам за Коледа“ – съвършен роман за празниците

Всяка глава в книгата носи името на прочута коледна песен

Книги
15:17 - 09 Ноември 2022
2495
„Всичко, което искам за Коледа“ – съвършен роман за празниците

Очаквате Коледа с нетърпение? Пищните украси и светлини, ароматът на бисквити, канела и топъл шоколад, подаръците и химните, доброто у хората и любовта? Ако това ви звучи неустоимо, значи книгата „Всичко, което искам за Коледа“ е точно за вас. 

Романът на Уенди Лоджия е очарователно попълнение в библиотеката на всеки, който вярва в магията на празника. Красивото издание на „Кръг“ излиза на пазара на 9 ноември в превода на Владимир Германов, а корицата е дело на Биляна Славкова от Kontur Creative.

Ако има човек, който носи в себе си духа на светлия празник, то това е главната героиня Бейли Бригс. Тази година обаче младата гимназистка мечтае за нещо различно. Всичко, което иска за Коледа, е да намери специално момче, което да я целуне под имела.

В книжарницата, в която работи, Бейли среща своя съученик Джейкъб, който не се вписва в представите й за перфектен приятел. Но дали зад имиджа на популярния спортист Бейли ще открие у Джейкъб нещо повече? Може ли той да бъде чувствителен и грижовен, възможно ли е дори да харесва Коледа, колкото тя? Появата на Чарли – млад и привлекателен британец с неустоим акцент, обърква още повече Бейли. Тя е поставена пред избор, който ще я промени завинаги.

„Всичко, което искам за Коледа“ е увлекателно и романтично празнично бижу, което ни вдъхновява да сътворим своята магия. В романа си Уенди Лоджия ни провокира да се запитаме – вярваме ли в чудото на Коледа и кое всъщност е най-великото чудо? Всяка глава в тази увлекателна книга носи името на класическа коледна песен, сред които хитове на прочути изпълнители – от Франк Синатра до Джъстин Бийбър. Така съдържанието се превръща в чудесен коледен плейлист.

Уенди Лоджия е написала и редактирала редица книги за деца и тийнейджъри. Тя обича блясъка на празника и всички традиции. Живее със семейството си в Ню Джърси.