Емрах посвети танца си в „Денсинг старс“ на покойния Денис Теофиков

Фолк певецът се разстрои жестоко

Нещо за четене
23:27 - 16 Април 2024
25400
Емрах посвети танца си в „Денсинг старс“ на покойния Денис Теофиков

Фолк певецът Емрах Стораро се разстрои жестоко в „Денсинг старс“ заради мъртвия си приятел и му посвети танц. Той излезе на паркета в памет на певеца Денис Теофиков, който се самоуби преди няколко години. Младата  фолк звезда падна от седмия етаж на блока си. Разследващите обявиха, че не става дума за убийство, а 21-годишният Денис сам е сложил край на живота си. 

Емрах и партньорката му Веси танцуваха вдъхновено за момчето, което си отиде в малките часове на 24 октомври 2021 година и остави зад себе си стотици разстроени близки и приятели. „С Денис израснахме заедно и започнахме да пеем по едно и също време, нашите родители бяха приятели. Вярвах, че той ще стане огромна звезда. С него си отиде моето детство, част от мен изчезна“, каза малкият наследник на Тони Стораро.  

Във вечерта на любовта в „Денсинг старс“ участниците танцуваха за най-близките си хора, които ги аплодираха в публиката на живо. Каскадьорът Валери Григоров посвети валс на любимата си, холивудската звезда Мария Бакалова, я те му каза „Обичам те!“ във видеопослание.