Как да правим SEX в жегите?

Охладени кърпи и лед помагат да спрем потенето

Здраве
18:28 - 25 Юни 2024
6246
Как да правим SEX в жегите?

Навън градусите все повече се повишават. С настъпването на горещините идва сериозното потене, но и хормоните започват да бушуват. Дали заради плажните свалки, дали заради все по-оскъдното облекло при жените и мъжете, дали заради друго, но интимните преживявания в топлите месеци са несравними.

Да, сексът е хубав по всяко време на годината, ако е с правилния човек, но през лятото мнозина се сблъскваме с един неочакван и неприятен момент.

А именно жегата, изпотяването и постоянното „лепнене“ кова в кожа!

Но има ли спасение? Е, оказа се, че ДА! Поне така твърди американският треньорът по връзките Аликс Фокс.

Той разкри какви трикове ще ни помогнат да се радваме на секс изживяванията в горещите дни.

„За да запазите интимността приятна в жегата, лед и охладени кърпи могат да се използват по време на сексуална игра“, съветва той.

Според експерта през лятото на много хора им се иска, но изпитват спад в либидото заради високата температура на въздуха.

„Въпреки това е възможно да се запази интересът към интимността, ако се избягват позиции, които изискват голям разход на енергия и близък контакт с кожата“, уточнява той.

Друг ефективен начин да направите секса „горещ“ е използването на лед, охладени кърпи, масажни камъни и бутилки с ледена вода в еротичната любовна игра. 

За да засили тръпката, той препоръча да завържете очите на партньора си, преди да го „натриете“ с някое от изброените неща.

Освен това в лятна вечер или призори можете да правите секс на балкона или в уединен ъгъл на собствената си градина.

И накрая, Фокс припомни, че поддържането на сексуален интерес в дългосрочни връзки също е „работа“, така че дори и в жегата не трябва да се отказвате от флирта с любовника си публично и насаме и секстинга на обяд на работа.