Кога ще млъкнат соц бабиерите Янка и Нешка?

Като чуя за неокомунистическото недоносче „Часове по защита на отечеството“ и ме побиват тръпки, все едно ще ми преливат кръв от някоя Златка преди да са й направили тест за  СПИН

Коментар
21:00 - 06 Март 2023
21826
Кога ще млъкнат соц бабиерите Янка и Нешка?

В медицинската литература е добре описано как постменопаузният климактериум води до намалено синтезиране на естроген и оттам до понижение на еластичността и влажността на влагалищната лигавица. Незаслужено обаче по-малко внимание се обръща на промените в поведението, изразяващи се в остро отвращение към хомо- и транссексуални, топли и студени вълни в малкия таз при споменаването на Владимир Путин и оргазмичен екстаз при докосване на автомат Калашников.

Онзи ден видната тамплиерка и русофилка баба Янка Такева, несменяем синдикален лидер на българските учители и известна с уменията си да чете астрологични карти и да гледа на кафе на всеки новоназначен министър, публично обеща да пребори джендърите чрез методите на килийното образование и да въведе военно обучение за подрастващите. Абе, скъпи даскали, какво се притеснявате за някакви чорапогащи с дупки, като целият ви гол задник е лъснал пред обществеността с цялата си вехта сбръчканост от времето на зрелия социализъм?

Като чуя за неокомунистическото недоносче „Часове по защита на отечеството“ и ме побиват тръпки, все едно съм в болницата и искат да ми прелеят кръв от някоя Златка преди да са й направили тест за  СПИН, сифилис и хламидия. Вярно, предложението не идва от кака Янка, а директно от МОН. Където ресорен служебник е видният адвокат на Мишо Бирата и съветник на Гоце Първанов – Сашо Пенов. В комбинация с Такева директно можем да върнем пионерската организация и Димитровския комунистически младежки съюз.

Хей, хич не е смешно – дори по времето на Априлския пленум този предмет в университета се казваше „Гражданска защита“. Замяната на граждани със съотечественици, на граждански с отечествен – това е не само дупедавски реверанс към неофашистката клика в Кремъл, то е сигнал за опасна милитаризация на озъбените уроди със знамеца в бяло, червено и синьо.

Може да съм съм жълтопаветен либераст с обезмаслено лате в едната ръка и био валфа в другата, ама си мисля, че е редно българските деца да се учат как да живеят заедно с всички гейове, роми, нестинарки и сюнетчии в едно модерно общество, а не да маршируват с униформи и да правят караул пред пияния каменен урод в Княжеската градинка.

Децата ни трябва да знаят как да се справят с критични ситуации – ако някое другарче се задави в столовата, ако, не дай, Боже, му спре сърцето в час по физическо, как да превържат рана при катастрофа, къде да застанат като има земетресения, наводнения и прочее ситуации от ежедневието. Вместо това баба Янка и иска козируване и маршируване в униформи – зер щом тя е длъжна да носи тамплиерска роба, с какво са по-добри учениците?

По ирония на съдбата по същото време, в което Такева пръскаше закъснелите си национал-социалистически полюции, една нейна наборка, в лицето на Нешка Робева, също реши да се изказва за бъдещето на нацията, макар преди 15 години да беше обещала да си гледа обръчите и бухалките. Но путинско сърце не трае – не се посвени и тази бабка да нарече народа си „мърша“, защото отказал да оближе топките на Митрофанова (сигурен съм, че има, при това – големи и космати), по случай 3 март. Абе госпожи, че дами точно не сте, моля ви, затворете си отвърстията. Че колкото сте отблъскващи естетически, морално направо ми се реве от вас.