Корнелио, що се жалиш на европейските джендъри , че са ти резнали субсидията?

Комунистите (социалисти) гледат на парите за глас като партизанин на мандра

Коментар
16:54 - 22 Юли 2019
6400
Корнелио, що се жалиш на европейските джендъри, че са ти резнали субсидията?

Аз може да не разбирам много от политически хватки, но когато любовницата ми е в мензис, не ходя да се оплаквам на жена си. Корнелия Нинова обаче, която не спира със селяшко-болшевишката си реторика да громи Европа на джендърите и либерастите, побърза като разплакано момиченце да се ожали точно на гнилия Брюксел, че големият лош вълк Бойко й е резнал субсидията до 1 лев на глас.

Значи, когато вдигаме празни лозунги за ювеналната юстиция и норвежките тролове, които идват да ни изпапкат сополивите дечица, Европа е лоша. Но когато трябва да се брани статуквото и партийната каса, бюрократичният мастодонт с гръмкото название Европейски съюз е първият ни защитник.

Орбан, Салвини и подобните им кремълоцентрични мошеници са прави да пикаят върху цивилизационните принципи на европейската демокрация, но когато ни бръкнат в партизанската торбичка, свикнала през години само да прибира откраднато сирене и мухлясал кашкавал, търсим закрила от същите тези принципи.

Чудя се какъв ли ще е следващият ход на народната трибунка от Крушовица. Сигурно да звънне на откъсналия се от василколаровските корени на болшевишкото движение Сергей Станишев и да го помоли да удари едно рамо пред европейските институциии да скръцнат със зъби на Борисов. В крайна сметка Серго си е наше момче, макар да го изхвърлихме от евролистите и да скопихме аверите му в изпълнителното бюро. Едва ли е забравил откъде е тръгнал, а и към не чак толкова хубавата Елена може да пази някое нежно чувство.

В самата същност на политическата система, изградена върху терористичната марксистка идеология, стои готовността за напълно безпринципно сдружаване с всеки, за сметка на собствените политически доктрини в полза на непосредствени обществени или стратегически дивиденти. А в случая – и на фискални. Колкото и агресивен и експанзионистичен да е в същността си комунизмът в скоби социализъм на Нинова и подобните й народни водачи с цървули, толкова е по-склонен да изпада в жалък колаборационизъм. Така е от времената, в които Гошо от Ковачевци хариза Македония на югоболшевиките, та до днес, когато Корнелия пише кървави писма до Урсула. Ама субсидията не е мандра и каквото си заграбил, трябва да го връщаш.