Котлет натюр с масло

за 4 порции, 40 мин

Кухня
09:56 - 29 Февруари 2020
2830
Котлет натюр с масло

Продукти

800 г свински котлети - обезкостени

200 гама масло

4 с.л. брашно

1 ч.л. подправка за супа от типа на вегета

½ ч.ч. топла вода

сол и черен пипер

 

Приготвяне

Свинските котлети се подправят със сол и черен пипер от двете страни. Овалват се в брашното.

Запържват се запържват от двете страни до златисто в ¼ от маслото.

Добавя се останалото масло и месото къкри на слаб огън докато омекне.

Сипва се топлата вода, кипва и се готви още 1-2 мин.

Овкусява се с вегетата.

Търсете специалното колекционерско издание на "Кулинарен уикенд" - готварска книга 84 стр. със 110 избрани, топ рецепти от списанието. Най-уникалните ястия в 10-годишната история на изданието само за 2 лева.

Очаквайте готварска книга 84 стр. "Българска трапеза" с най-любимите ни ястия. 125 рецепти в традиционен и в модерен стил.