Лена – хиена е бременна, а съществото от диванчето какво ще роди?

Тъпунгерите с кожени якета ще останат и ще пребъдат, макар поради импотентност да не могат да се възпроизвеждат по нормалния начин

Коментар
22:36 - 17 Април 2023
52066
Лена – хиена е бременна, а съществото от диванчето какво ще роди?

Импотентността, наричана още мъжка полова немощ или пещеристо разстройство, се дефинира в медицинските учебници като трайната неспособност за постигане на удовлетворителен сексуален акт. Въпросното омекване на пишока води до сериозни психологически последствия – ниско самочувствие, самовглъбяване, пристрастяване към порнографията, обличане в смешно кожено яке, събиране в коч компания с други еректилно дисфункционални чичковци, писане на дебилни хумористични песнички.

По Великден искам да честитя бременността на Лена Бориславова, тази уморена хиена, заради която разни сценаристчета, редколегии и прочее комплексарски дружинки създадоха цял конкурс за политическа мелодия, конкуриращ незабравимия „Ален Мак“. Хич да не ни донесе прокламираната промяна, връщане на откраднатата държава и харвардски стил в административното управление, въпросната млада дама поне наесен ще роди едно българско дете. Не е кой знае какъв принос, ама е повече, отколкото разни народни трибуни от продънените си диванчета са постигнали за близо 60 години.

В крайна сметка - какво по-хубаво от появата на деца? Питайте Ники Бареков, той си тренира английския да чете на частната си градина от „Ню Йорк Таймс“. Или Кали, която различава отбора си синове по фамилните имена. Уж всички се радваме на новината за някое ново хлапе, ама не съвсем. Ето, например на Лена Бориславова с просташко намигване й обясниха от страниците на доста социални и още толкова лайняни медии, че знаят от кого било детето й. Сещате се – оня от карираното стълбище. Това вече не е обикновена ганьовщина, и копрофилия даже не е. Това е нова форма на психическо отклонение – лайнотошковщина.

Част от обществото ни напълно и доброволно се е лишила от човешки облик. И тук нямам предвид миротворците като Смешка, Велислава, Явор и Мартин, които неистово мастурбират, докато гледат клипчета на отрязани украински глави и се молят Костя да се появи на „Козак“ 16, увит в 3 кила пластичен експлозив. При тях отклонението е системно-идеологическо и лесно се лекува с няколко хонорарчета, докато при простаците от диванчето става въпрос за патологично задълбочаване на уж невинно народопсихологическо извращение.

Селяндурщината обаче е по-страшна от путинофилията. Защото кремълското джудже утре ще осъмне с 18 милиграма полоний в мюслите и нашенските лизачи на спаружените му топки ще го забравят и ще погребат обичта си към русский мир дълбоко в лайняните си сърца. Тъпунгерите с кожени якета обаче ще останат и ще пребъдат, макар поради импотентност да не могат да се възпроизвеждат по нормалния начин.

Те обаче са открили друга хитрина да се множат, щом пишките им не работят. Създават си тъпи, безпардонни и неуки клонинги чрез концерти и сценки, чрез псевдопатриотични изхвърляния и демонстративен мутренски лукс. Лена ще роди едно дете, а те ще си направят 1000, 100 000, милион. И след 18 години техните наследници ще гласуват за поредния олигофрен, а нейното... то ще живее някъде далеч и няма дори да говори български.