Милко Калайджиев плаче за близнаците си

Мустакът на фолка продължава стремително да печели симпатиите на публиката от шоуто "Като две капки вода"

През ключалката
13:27 - 28 Март 2019
12427
Милко Калайджиев плаче за близнаците си

Милко Калайджиев призна какво може да го разчуства до сълзи - да види синовете си с тоги, да се дипломират. "Това със сигурност ще провокира в мен сълзи от радост", призна мустакът на фолка, който продължава стремително да печели симпатиите на публиката от шоуто "Като две капки вода".

Милко със сина си Антонио 

Наред с любовта на дългогодишните си фенове, изпълнителят може да се похвали с все повече почитатели, не само сред любителите на фолк жанра. В шоуто за преобразявания "Като две капки вода", популярният изпълнител показа, че освен добър певец е и изключително добър имитатор. Със сърце и душа Милко Калайджиев се впуска в подготовката на новите образи, а другата седмица предстои да го видим като Papi Hans.

Калайджиев подготвя и нови проекти, а голяма част от времето си той посвещава и на своето семейство, за което наскоро разкри, че е негов коректив във всичко, което прави. Певецът е много щастлив и горд баща със своите пораснали синове, които вече са студенти. Алекс учи медицина, а Антонио – архитектура, а и двамата сами са избрали специалностите, които следват в момента.

Милко Калайджиев разкрива и какъв съвет дава на синовете си. “Най-най-важният ми съвет към тях е да бъдат добри хора, оттам нататък всичко се нарежда. Когато човек е добър и Господ му помага“ – откровен е певецът.

Александър учи медицина в Плевен