Нова ексклузивна биография на Селин Дион вече и на български

Книги
23:26 - 01 Октомври 2024
930
Нова ексклузивна биография на Селин Дион вече и на български

След като предизвика сензация с участието си в откриването на XXXIII летни олимпийски игри в Париж, Селин Дион отново застана под светлината на прожекторите. Вече над три десетилетия тя е едно от най-утвърдените имена на световната сцена, а животът ѝ не спира да вълнува публиката от самото начало на нейната кариера.

Френската писателка и успешен сценарист Елизабет Рейно решава да навлезе в интимния свят на звездата и да разкаже историята на живота ѝ в книгата „Селин Дион. Силата на любовта“.

„Имах много изпитания, но животът ми даде и средства, с които да ги премина: семейството ми и начина, по който съм възпитана. Така намерих вътрешната си сила и придобих смелостта, за да мога да продължа пътя си!“ – споделя иконата в емоционален разговор с Рейно. Ексклузивната биография открехва завесата пред погледа на читателите и разкрива подробности за кариерата, личния живот и куража на Селин Дион да се пребори с коварната болест, която я сполетява преди години.

Селин напуска малкото селце Шарльоман в Квебек и пътят ѝ се преплита с този на Рене Анжелил – мъжът на живота ѝ. Именно той е брилянтният продуцент, който знае как да ѝ осигури най-добрите текстописци и композитори. Изпълнителка със златен глас, тя триумфира на световната сцена. Зад гърба си има милиони продадени албуми, международни турнета, за които билетите се изкупуват за рекордно кратко време, легендарно шоу в Лас Вегас, което събира зрители от цял свят повече от 10 години, и редица престижни отличия, сред които 6 награди „Грами“.

Артист като Селин Дион, който се бори с всякакви предизвикателства на съдбата, никога не се отказва от мечтите си. А нейната най-голяма тръпка си остават музикалната сцена и срещите с великолепната ѝ публика. Но последните години са особено тежки за популярната певица. Дали смъртта на любимия ѝ Рене през 2016 г., а след това и на майка ѝ Терез Дион през 2020 г., не слагат фатален край на кариерата ѝ? Селин Дион се отказва от голямото си турне Courage World Tour, но нейните фенове очакват с надежда завръщането ѝ и се чудят: ще я видят ли поне още веднъж на голямата сцена? И ще успее ли звездата да отбележи още една победа, като пребори тежкото неврологично заболяване, засегнало всеки аспект от живота ѝ?

Биографията на Селин Дион вече е в добрите книжарници в цялата страна. Книгата може да се купи и от сайта на издателство "Ентусиаст" ТУК