Петър Василев - Петела : Щях да получа инсулт заради Слави!

В шоуто на Дългия се изгавриха жестоко с футболния коментатор

През ключалката
07:56 - 28 Март 2019
13598
Петър Василев - Петела: Щях да получа инсулт заради Слави!

Култовият коментатор от БНТ Петър Василев беше изловен вчера от бдителен репортер на Lupa.bg пред Националния "Стадион Васил Левски" да се жалва горко пред група колеги от гаврите, на които е бил подложен в "Шоуто на Слави" във вторник. Доайенът на спортната ни журналистика нервно пушеше цигара от цигара и попържаше неколегиалното отношение от конкурентната телевизия Би Ти Ви.

"Снощи вдигнах кръвно 200 на 140, щях да получа инсулт от нерви. А за толкова години трябва да съм свикнал разни лаици да се упражняват на мой гръб", оплака се Петела. Той народняшки допълни, че който смята, че може да коментира мачове по-добре от него, е свободен да заповяда на конкурс в БНТ. Начело със Слави Трифонов.

В изданието на шоуто от 26 март комикът Краси Радков се превъплъти в образа на Петър Василев и имитира коментара му на мача между Косово и България - 1:1. Сценаристите бяха наблегнали на безкрайните бисери на Петела, който беше представен като едва ли не бавноразвиващ. Поантата на скеча беше лафът, че косоварите са изравнили с "дистанционен шут".