Само в Lupa.bg: БСП и Слави си делят кандидат-кметове

Социалистите и шоуменът си харесаха Мая Манолова за София и адв. Илко Стоянов за Благоевград

Политика
22:45 - 03 Юли 2019
10489
Само в Lupa.bg: БСП и Слави си делят кандидат-кметове

БСП и Слави Трифонов си делят кандидат-кметовете в София и Благоевград на предстоящите местни избори, разкриха пред Lupa.bg информатори от столицата и югозападния град.

Социалистите и бъдещият партиен проект на Дългия, който трябва да бъде обявен съвсем скоро, си харесали Мая Манолова за столицата и адв. Илко Стоянов за югозападния град, докладваха независими един от друг източници от „Позитано” 20 и около шоумена.

Според данните от висшите ешалони на БСП вече навивали Корнелия Нинова да обсъди възможността за евентуална подкрепа за адвоката от Благоевград. Същевременно същият кандидат бил харесал и Слави.

Аналогична е ситуацията в столицата, където засега Мая Манолова е с най-голям шанс да бъде излъчена като кандидат-кмет на социалистите. Същевременно обаче националният омбудсман влязла в периметъра от потенциални имена за поста градоначалник и на бъдещият политически лидер Трифонов.

Въпрос на време е да видим дали и на други места интересите на БСП и шоумена няма да се припокрият, коментират от партийната централа на „Позитано“ 20.