Фотобомба в Lupa.bg: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с...Калоян Методиев (папарашки снимки)

Детронираната лидерка на БСП плати вечерята на двамата си любими в ресторант

Новини
17:12 - 29 Юни 2024
30301
Фотобомба в Lupa.bg: Корнелия на море в Гърция с мъжа си и с...Калоян Методиев (папарашки снимки)

Детронираната лидерка на БСП Корнелия Нинова ваканцува в гръцкото курортно селце Неа Ираклия заедно с мъжа си Димитър и с...Калоян Методиев, видя с очите си репортер на Lupa.bg.

Снощи компанията беше засечена на пищна вечеря в изискан ресторант, като Корнелия Нинова се беше дегизирала със зелена шапка-тираджийка заради засиленото присъствие на туристи от България, очевидно неуспешно.

Изпадналите в немилост в БСП Нинова и Калоян Методиев оживено дискутираха на тих глас враговете си в левицата, а съпругът Димитър и друг господин на масата, чиято самоличност остана тайна за нашия репортер, бяха в ролята на мълчаливи слушатели и икономи – чевръсто наливаха вода в чашите на сътрапезниците си.

Въпреки присъствието на трима мъже на масата й, Корнелия Нинова, нахлупила нелепа зелена шапка, сама плати вечерята...

Компанията хапна салати, калмари и огромен лаврак, полети с бутилка бяло вино, а на финала на вечерта сметката от 300 евро беше платена от Корнелия Нинова въпреки, че беше единствената дама на масата.

Нинова извади от чантата си обемист бял пощенски плик и набързо наброи банкнотите от по 50 евро за сметката, господарски оставяйки щедър бакшиш на сервитьора.

Съвместната лятна почивка в Гърция на Корнелия Нинова, съпруга й Димитър и Калоян Методиев идва на фона на масовата мълва и то не само сред актива на БСП, че Методиев е интимен с шефката и че двамата дори живеят заедно.

Клюката, че Корнелия Нинова и Калоян Методиев са сърдечна двойка, върви от поне от 3 години и е повод за многобройни коментари и версии. Мнозина социалисти уверено твърдят, че Методиев, бивш младежки лидер на СДС, е заедно с властната Корнелия не заради „пеперудите в стомаха“, а по чисто финансови подбуди.