Защо пачовете за очи вършат чудеса?

Стил
09:21 - 13 Септември 2024
2004
Защо пачовете за очи вършат чудеса?

Кожата около очите е тънка, деликатна, допълнително хранене и овлажняване никога не е излишно, а  и няма много начини да се грижиш за нея. Имаме кремове, серуми, маски за лицето и какво за очите? Само крем... Затова всички се влюбиха в хидрогелови пластири - това е мощна и бърза помощ, която преди не беше достатъчна за грижата за деликатната кожа.

Има една важна тайна, всички пластири  трябва да бъдат залепени за суха и за предпочитане обезмаслена кожа (леко се минава с почистващ тоник или мицеларна вода и салфетка, за да се премахне цялата оставаща течност), след това те се държат добре, не се плъзгат и не се разместват. Колкото по-дълго се стои, толкова по-добре, опитвайте се да стоите с тях по 40 минути до 1 час, след това резултатът ще е максимален. Кожата под тях се успокоява, изглажда, абсорбира, порите и фините бръчки са запълнени и загладени. Цялостният вид придобива по-сияен и свеж вид.

Тези „мини-маски“ за очите помагат за решаването на няколко проблема:

Премахване на оток. Пластирите против оток съдържат лимфодренажни компоненти като кофеин и гинко билоба. Отстраняват излишната влага и я задържат на повърхността, осигурявайки на кожата допълнителна хидратация.

Изглаждане на бръчките. Благодарение на високото съдържание на хиалуронова киселина и пептиди, те стимулират производството на колаген и еластин, премахвайки фините бръчки и гънки.

Премахнете тъмните кръгове. Пластирите, насочени към премахване на "синини" под очите, съдържат изсветляващи компоненти, които ще помогнат за избелване на периорбиталната област.

Овлажняват. Продуктът може също чрез растителни компоненти и витамини да възстанови влагата и да възстанови хидролипидния баланс на кожата около очите.