Жената на Лозан Панов призна за апартамента

Елисавета не успя да обясни как е постигнала толкова ниска цена

Новини
18:05 - 07 Април 2019
5077
Жената на Лозан Панов призна за апартамента

Съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета, призна за закупуването на апартамента на скандално ниски цени в предаването "120 минути" на Би Ти Ви. Тя поясни, че искала да спести местен данък, затова цените по договор били толкова ниски. Панова разкритикува системата и каза, че завежда дело в Страсбург.

Елисавета не можа да отговори точно как е успяла да постигне толкова ниска цена на покупка. Половинката на Лозан Панов се оправда, че през 2013 г. никой не инвестирал в строителството, затова цената била толкова ниска. Тя била закупила само право на строеж. На въпросите за имотите, които водещия се опита да й зададе, тя се опита да отклони темата в посока на това колко дела е решавал съпруга й. 

За имота си във Варна съпругата на магистрата каза, че Сотир Цацаров е симулант. Тя предпочете да обиди главният прокурор, вместо да отговори на въпроса, как го е придобила. Дамата призова финансовият министър да провери Пламен Георгиев, но не отговори за нейните жилища.

"Единственото, което ми остава, е да се появя публично и да публикувам всички документи", каза съпругата на Панов. Елисавета Панова дълго време не успя да отговори дали вярва на съдебната система. Тя каза, че заради "извращение срещу нея" ще заведе дело в Страсбург, въпреки че съпруга й ръководи системата у нас. 

Очаквайте подробности