10-и рожден ден и супер промоция от Pulse Fitness & Spa

2 месеца за 100 лв и 100 лв кешбек!

Здраве
09:55 - 11 Юли 2022 (обновена)
2274
10-и рожден ден и супер промоция от Pulse Fitness & Spa

Pulse Fitness & Spa навършва 10 години! За този период веригата отвори 8 обекта в София и по 1 обект в градовете Пловдив, Банско и Св. Влас. Компанията не спира да се развива във възходяща посока от самото си основаване. Доказателство за това е постоянното разширяване на мрежата с обекти. На 14.07 ще се състои откриването на Pulse Fitness Galleria Burgas, скоро след това отваря и Pulse Fitness Mall of Sofia, а франчайз клубове има в Струмица, Северна Македония и Кърджали,.

По случай юбилейния празник в периода 11.07 - 21.07 може да се възползвате от изключително промоционално предложение: 2 месеца на обща цена 100 лв., без административна такса и до 100 лв. кешбек! Десет дневна промоция за 10 години Pulse Fitness & Spa!

Минималната продължителност на членството е 3 месеца като цената за всеки месец след първите два ще бъде с намалена с 10 лв. по случай 10-ия рожден ден на веригата. Така, ако сте клиент за 12 месеца, ще спестите общо 100 лв. за целия период.

Картата дава право на целодневен, неограничен достъп до всички локации и услуги в клубовете в съответния град – София или Пловдив: фитнес зони с първокласно оборудване, десетки групови занимания всяка седмица и спа зони с огромен набор от съоръжения за релакс. Софийските клубни членове имат включен и открит басейн с плаж, и солариум.

Броят на картите е ограничен, затова ви съветваме да побързате, за да сте сигурни, че ще успеете да се възползвате.

"Не сме имали предложение като това никога, но и поводът си заслужава! 10 години налагаме тенденциите във фитнес и уелнес сектора у нас. Искаме да дадем шанс на всеки, който желае да промени живота си към по-добро, да го направи именно сега и да отпразнуваме заедно този специален повод - 10 години Pulse Fitness & Spa." - коментира търговският директор на фитнес и спа веригата Цветомир Грозданов.

Ако желаете да се възползвате от офертата, имате 3 начина да го направите - на място в който и да е Pulse Fitness & Spa обект в София или Пловдив. Онлайн като последвате този линк или още сега на номер 0700 44 044.