Цветанов: Интрига е, че имам различия с Фандъкова

Кметицата обясни по-рано в неделя, че реакцията му е била правилна, но малко закъсняла

Политика
19:48 - 07 Април 2019
2561
Цветанов: Интрига е, че имам различия с Фандъкова

„Нямаме никакви различия с г-жа Фандъкова”, заяви Цветан Цветанов. Той коментира интервюто на столичния кмет за предаването „Събуди се”, излъчено в неделя. В него Фандъкова коментира, че скандалът с апартаментите е нарушил доверието на хората в институциите и политиците.

Столичният кмет обясни, че реакцията на Цветан Цветанов е била правилна, но малко закъсняла.„Моралът не може да бъде различен, той е винаги един и същ. Подаването на оставка беше правилно. Със сигурност трябва да се дава отговор на хората. Реакцията беше може би малко закъсняла. Дълго време нямаше отговор. Правилна постъпка, но може би малко закъсняла”, каза в интервюто си Фандъкова.

Според Цветанов, няма конфликт между него и столичния кмет, а появилите се внушения за напрежение в ГЕРБ са преувеличени.

„Днес няколко пъти говорих с г-жа Фандъкова и трябва да ви кажа, че абсолютно е извадено от контекста нейното изявление. Търси се някаква интрига от определени медии... И аз не бих искал да влиза в подобни коментари, защото знаете, че доверието, което сме изградили през всичките тези години - ние сме заедно с г-жа Фандъкова още от самото начало на първи управленски мандат на Борисов, имаме перфектни отношения, имаме си взаимно доверие. Нямаме абсолютно никакви различия”, заяви Цветанов.

Самата Йорданка Фандъкова заяви също в сутрешното си интервю, че все още не е сигурна дали наесен ще се кандидатира за трети мандат като кмет на София.