Нумеролог пред Lupa.bg: На 4-ти април ни чакат изненади от всякакъв вид

Актуално интервю
11:30 - 16 Януари 2021
13325
Нумеролог пред Lupa.bg: На 4-ти април ни чакат изненади от всякакъв вид

-Ели, президентът Румен Радев определи 4-ти април за дата на изборите. Удачен ли е този ден да изберем следващия парламент от гледна точка на нумерологията?

-4-ти април е сложен от нумерологична гледна точка ден и на такъв ден могат да се очакват изненади от всякакъв вид. Неделя, 4-ти април е 13/4, универсален ден за целия свят. 13 е едно от числата на изпитания. Това число изпитва търпението, дисциплината и изпълнителността.

То има пряко отношение към изрядността на документите, с които работим.

В период под 13/4 всяка задача, която не може да бъде довършена докрай поради проблеми в организацията, ще създава спънки и пречки, няма да може да разгърне своята ефективност.

-Това какво означава конкретно за България? Че избирателите може да не да направят правилния избор?

-За България 04.04 е 7-ми универсален ден – едно изключително взискателно и капризно число. Седем е числото на Бога, на перфекционизма и на перфектно изградените стратегии, на изненадите от всякакъв вид.

Когато една задача, реализирана в период - в случая ден под числото 7, е подготвена перфектно, особено в техническо, технологично и логистично отношение, изненадите ще са дори по-добри от предварителните очаквания. Но ако няма добра подготовка, можем да очакваме суматоха и неприятни изненади.

Числото предполага и проблеми с доверието и отзивчивостта, в случая на електората. И поради тези причини, когато започваме нещо важно под седмица, винаги трябва да имаме поне още един добре подготвен резервен план.

-Тези предупреждения само за 4-ти април ли важат или за целия месец?

-Има голяма вероятност целият месец април да бъде напрегнат. Тогава ще се забележи по-голяма политическа активност и

всичко в държавата може да заприлича на едно голямо, но не особено добре режисирано представление.

Възможни са обвинения в корупция на едро или пък разкриване на корупционни схеми. Освен в политиката и финансите, фокусът на проблемите ще бъде насочен и към здравеопазването, образованието, социалната сфера, културата и изкуството, спорта и туризма. Има опасност от разхищение на средства, прикрити като опит за икономии.