Петканов след развода: Давам минимална издръжка на Александра, но тя няма нужда от нея

Ексклузивно
15:50 - 18 Май 2022
6936
Петканов след развода: Давам минимална издръжка на Александра, но тя няма нужда от нея

Дани Петканов реши да разясни във видео защо се разделиха с Александра Богданска. Инфлуенсърът засне 30-минутен клип, където надълго и нашироко обяснява как жена му го е подтискала и се чувствал захлупен.

“Да, аз съм инициаторът на развода. Аз поисках да се разведем. За да няма спекулации ще потвърдя, че няма трети лица. Нито аз съм хванал Алекс в крачка, нито тя мен. Нито аз съм влюбен в трети човек, нито тя” – твърди Лудия репортер, но много от последователите му се усъмниха в думите му.

Като причина за раздялата Даниел изтъкна това, че не е бил способен да живее с темпото на Алекс. Като мъж до жена, която води динамичен начин на живот и има непрестанен стремеж да се развива все повече и повече, той се е чувствал притиснат, защото тя искала и той да живее с нейното темпо. Като друга водеща причина за развода репортерът изтъква още и добрият пример, който иска да предаде на сина си и определя постъпката си като мъжка и достойна.

„В един момент започнах да се чувствам притиснат, подтиснат и напрегнат заради това, че моят партньор иска да бъда като него - толкова амбициозен, работлив, социален, което не са лоши неща, но не ми идват отвътре. Чувствах се подтиснат и захлупен. Никой не ме е заставил, но така го усещах. Исках да се променя, за да бъда по-добър партньор заради нея, но не ми идваше отвътре” – жали се Даниел и признава, че плаща минималнат издръжка за наследника си.

„Александра печели достатъчно, та тази издръжка не й е необходима, не е стигнала до нея, но ще я плащам” – изцепи се инфлуенсърът, който във видеото обясни и че обича бившата си жена.

Изказването му провокира гнева на последователите му, които заподозряха, че той се опитва да манипулира моделката, че има надежда двамата да се съберат. Поведението му бе категоризирано като недостойно, грозно и не мъжко.