Ползите от случайния секс

Експериментите не болят

Здраве
11:35 - 30 Ноември 2023
4327
Ползите от случайния секс

Има периоди, в които всеки от нас е правил това - случайни срещи с партньори, с които не бихте завързали сериозни отношения. Освен чувство за вина, венерически болести и опасност от нежелана бременност, тези практики крият и доста ползи.

Сексът е забавен, когато е спонтанен. Всичко е в тръпката, в момента, който кара всяка твоя фибра да трепери от желание. Случайният секс учи на това - да се радваме на момента и да се освободим от задръжките и комплексите. 

Експериментите не болят. Винаги има повод и място за нещо ново, не го забравяйте. А самият факт, че вероятно никога повече няма да видите този човек, буквално отприщва сексуалната енергия. 

Дългосрочните партньори трябва да бъдат ценени. Когато имате до себе си свестен човек, не го пускайте да си отиде, независимо дали става въпрос за добър любовник или добър партньор за сериозна връзка. 

Не разчитайте на другите да ви свършат. Когато сте в дълга връзка, партньорът ви винаги успяваше да ви накара да изпитате върховно удоволствие. Но понякога е добре човек да се погрижи сам за себе си, нали?