Сидеров: И аз искам евтино жилище , синът ми расте 

Ще питам Цветанов как да си купя апартамент, каза шефът на "Атака"

Политика
12:19 - 21 Март 2019
2102
Сидеров: И аз искам евтино жилище, синът ми расте 

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров подхвърли, че и той би искал да си купи евтин апартамент, визирайки темата с новозакупените имоти на властта.

Пред БНР националистът обясни, че не е запознат с детайли по имотните сделки, но подхвърли: „Веднага щом остане свободен (Цветан Цветанов, б.ред.), ще го питам как да си купя и аз евтин апартамент, тъй като до момента продължавам да живея под наем, а малкият расте – на три години и половина стана, трябва някакво жилище да му взема. Стига да се освободи от дипломацията, защото е много зает - виждате - преговаря с „Воля“, преговаря със СДС, с други, в ЕНП, утъпкват се пътеките...."

Казуса с имотите коментира и зам.-председателят на групата на ДПС Хамид Хамид. Той изключи темата за имотите на депутати да разклати кабинета: „Че някой си е купил жилище ли, едва ли. Хубаво е всеки да има някакво жилище". Народният избраник дори цитира Мечо Пух с вечната фраза: „Колкото повече, толкова повече”. Хамид Хамид допълни, че няма нищо лошо публичните фигури да се проверяват по подадените от тях декларации.