Абе, НСО що не пази и Златка от забременяване?

Списъкът с охранявани персони е по-дълъг от този на Благо Георгиев с часове за избелване на зъбите

Коментар
14:30 - 30 Май 2023
10167
Абе, НСО що не пази и Златка от забременяване?

След като гелосаното ренегатче от ИТН/Промяната се сдоби с 24 часова охрана от службите, май без гавази в България останахме само аз, Йоло Денев и Златка Райкова. Хайде, на мене майната ми, мен ме пазят аурата на таланта и двуметровият ми ръст, бай Йоло го варди Тангра, ама горката плеймейтка е оставена на произвола. И като няма кой да я пази, забременява постоянно. Поне една спирала да се бяха сетили да й сложат.

Шегата настрана, много ми е любопитно защо се нуждае от охрана Руди Записвачката. Освен от сексуалните набези на Соня Колтук., не виждам да е застрашен от нещо. Може би заплахата е да не го набият като си паркира въшливия мерцедес пак пред някой гараж или на пешеходна пътека? Да не го сгащят Кирил и Асен на някое карирано стълбище и да го обезчестят?

За да е комедията съвсем бутафорна, Гела не си е търсил сам пазванти. От ДАНС му се обаждат да го предупредят, че срещу него има заплахи и светкавично му осигуряват охрана. Обаче, понеже, защото ДАНС не е охранителна служба, пращат му полиция. Когато депутат е в опасност, това е работа на НСО. Обаче зализаният младеж е така омотан и заклещен от службите, че човек не може да им хване края.

Може би помните как през януари 2017 година, по време на встъпването в длъжност на президента Румен Радев, се получава сигнал за заплаха към Първата дама и тя светкавично се сдоби с охрана от НСО, каквато не и се полага. И така вече 6 години бавачките носят чантата на изключително застрашената секретарка на Слави Трифонов. Егати атентаторите, дето толкова време я дебнат да й метнат някоя пиратка.

Даже по времето на зрелия соц Пети отдел на ДС охраняваше 4 (четирима) души – Тодор Живков, Милко Балев, премиер и председател на НС. В последвалите години години сменихме дузина кабинети, като всеки с невиждана приемственост добавяше нови фигури към списъка – първо конституционните съдии, главния прокурор и заместниците му, вицепремиерите, управителя на БНБ. После дойдоха омбудсманът, председателите на съдилища, министрите, столичният кмет. След това – депутати, дипломати, семействата им.

Днес списъкът охранявани персони е по-дълъг от този на Благо Георгиев с часове за избелване на зъбите. Де що има милиционерчета с тъмни костюми шпорят лимузини, газят деца, вкарват те в мантинелата, или те размазват в някоя канавка, а после катаджиите ти пишат акт. Защото возят нечии секретарки, съпруги и съпрузи, портиерки, водят ги по екскурзии и бутици, на спа и кални бани. Дано поне ги и поебват, момчетата от службите, че ми е жал за тях направо.

А що се отнася до Руди Записвачката, вероятно го пазят от самия него, да не си посегне нещо. Защото това объркано и „емоционално нестабилно“ по К. Петков момче видимо играе ролята на камикадзе, на атентатор - самоубиец, овързан с флашки и слушалки, вместо с пластичен експлозив. Успя да гръмне и минималния остатък от общественото си присъствие, но едва ли ще спре дотук. От морален взрив и апокалипсис обаче не могат да те опазят нито ДАНС, нито НСО.