Глория предизвика истински фурор с концерт навръх 51 -ия си рожден ден (СНИМКИ)

4000 души публика пя с нея стари и нови хитове

Нещо за четене
19:10 - 29 Юни 2024
15680
Глория предизвика истински фурор с концерт навръх 51-ия си рожден ден (СНИМКИ)

Глория реши да превърне 28 юни – датата на своя рожден ден, в музикален спектакъл. Тя избра да направи концерт, за да отбележи 30 години на сцена именно на своя личен празник, предава Труд.

И докато минути след 19 ч., малко преди червената плюшена завеса в зала 1 на НДК да бъде дръпната, някои от почитателите ѝ си задаваха въпроса "Колко ли се притеснява сега?"

Без видимо притеснение Глория се появи с бляскава сребриста рокля пред близо 4000 души и ги поздрави с първата песен "Най-добрите". Още в самото начало мнозина запяха с нея, вече станали от местата си и така поздравиха своята любимка по повод 51-ия ѝ рожден ден.

"Точно така преминават и моите участия", каза тя.

Любопитен детайл бе, че сцената и мултимедийната стена бяха под формата на диамант, като през цялото време се излъчваха кадри с детски снимки на певицата, такива от минали години, както и фотоси на текстописци и хора, с които Примата е работила през тези три десетилетия. 

На първия ред, по традиция, седеше майка ѝ Стефка, а до нея майката на бившия ѝ мъж Илия Загоров и сестра му. Самият Загоров не можа да присъства на голямата изява, но негови песни, създадени през годините бяха представени от самата певица.

На снимката: майката на Глория

Концертът "Музикална приказка: Глория 30 години на сцена" включваше няколко части, като певицата представи добре познати песни от 90-те, а и новите попълнения в репертоара си и разбира се - фолклорна част.

Тя изпълни и припомни златни хитове, като "Оставете ме на мира", "За добро или зло", "Ако бях се родила река", "Щастието е магия", "Феникс", "Крепост", "Присъда", "Ако те няма" и др.