Екшън на "Позитано" 20: Шаренкова в люта свада с Нинова

15:45 - 23 Февруари 2021
4609
Екшън на "Позитано" 20: Шаренкова в люта свада с Нинова

Нова предизборна драма се разиграла на „Позитано” 20, научи Lupa.bg. Един от най-верните поддръжници на Корнелия Нинова – Светлана Шаренкова – се е скарала люто с лидерката на социалистите, довериха от партийната централа.

В ябълка на раздора между двете се превърнала изборната листа. Шаренкова очаквала и настоявала да е на сигурно избираемо място, но Нинова я преметнала - както направи и с много други преди нея.

Тази случка страшно много вбесила Шаренкова, която разчитала на спокойна кампания и гарантирано място в парламента. Тя искала да избегне всякакво напрежение, „за да не й се отключи отново болестта”, уточниха социалисти.

„Корнелия за пореден път сбърка, защото загуби и най-вярното си куче”, коментираха пред Lupa.bg соцактивисти.

Тяхната констатация не е никак преувеличена, защото именно Светлана Шаренкова защитаваше безрезервно всяка теза на Корнелия Нинова. И то в момент, когато срещу Нинова се беше изправило цялото социалистическо войнство. В отплата червената лидерка й беше обещала водаческо място в листите или поне сигурно място в София, а вместо това Шаренкова по всяка вероятност ще изпадне от всички класации.

„Двете ги обединяваше общото седесарско минало, а стана така, че ще ги раздели червеното настояще”, подмятат на „Позитано” 20.

В същото време стана ясно, че Корнелия Нинова е заложила на нов играч в редиците си. На второ място в листата, веднага след нея в 25-и МИР в София, се очаква да влезе друг издател - Иван Гранитски.