Само в Lupa.bg: Хомофоб, фен на „Възраждане“, радва гей чичковци срещу заплащане (снимки 18+)

Културист и активен борец срещу „ЛГБТ-заразата“ заработва гол или по бельо в платени платформи

Ексклузивно
21:22 - 13 Юни 2023
48129
Само в Lupa.bg: Хомофоб, фен на „Възраждане“, радва гей чичковци срещу заплащане (снимки 18+)

Културистът Митко – един от активните борци срещу „ЛГБТ-заразата“ и блокираната прожекция на филм в кино „Одеон“, се издържа от еротични видеа и снимки с гей тематика, подшушнаха на Lupa.bg добре запознати с битието на бодибилдъра.

В събота подръжници на „Възраждане“ осуетиха прожектирането на филма „Близо“, част от кино фестивала „Sofia Pride Film Fest“. В същия ден те извършиха и набег в бара „Cosmic Craft Beer“. Наложи се след това полиция да охранява прожекцията.

Сред защитниците на „нормалността и изконните семейни ценности“ се отличава и известният културист Димитър Леков - национален и европейски шампион по бодибилдинг. В своя профил във „Фейсбук“ Леков с редица постове охотно подкрепя хулиганската проява на „Възраждане“ пред кино „Одеон“. От негови и чужди публикации става ясно, че самият той е присъствал на провокацията. В изображения, публикувани от медии по темата, също се вижда, че Димитър Леков е сред основните действащи лица.

Хомофобската акция на "Възраждане" пред кино "Одеон". Димитър Леков е крайният вдясно

Леков е национален и европейски шампион по бодибилдинг и снимки от това му битие щъкат на воля из българския интернет. Непознати за масовата публика у нас обаче са заниманията му на световната сцена. Той не е популярен инфлуенсър във „Фейсбук“ или „Инстаграм“. Неговата известност обаче е международна - той е digital creator, т.е.

създател на авторско видео и фотографско съдържание в сайтове и платформи за платено еротично и порнографско съдържание.

Мразя гейовете, но ти специално можеш да ме пипаш където пожелаеш...

Не, не е масаж...

Докъде ли ще стигне тази ръка?!

Такива са профилите му в платената платформа OnlyFans, в която внезапно днес линкът към профила му се оказа „счупен“, Flex4me (Dragon Archives - Flex4Me ), Twitter и др. При повечето сцени Леков е сам по силно изрязано бельо или чисто гол. В поредици от видеа обаче той е в компанията на

възрастен мъж, който очевидно се наслаждава на мускулестото му тяло, опипвайки го детайлно. Кадрите за заснети в специално наета хотелска стая, а част от "проверката на мускулите" се извършва в леглото.

Видимо доволен. Играта продължава в леглото...

Всички могат да видят въпросните видеа срещу скромен абонамент от 19,90 евро (месечно).

Този тип еротично съдържание с гей тематика е известно с термина muscle worshiping, обясняват запознати пред Lupa.bg. Затова че създава еротично дигитално съдържание с фетишистка гей тематика, Леков получава значими пари (които дали декларира като официален доход може да знаем единствено след проверка на НАП).

Пипни ме тук, и тук, и тук, навсякъде ме пипай... 

Предполагаме, че дъщеря му и майка ѝ не са запознати с този нетрадиционен занаят на културиста Леков, но със сигурност близките му знаят, че той е активен български гражданин, който се бори срещу „ЛГБТ-заразата“. Подобно на ваксинираните против Ковид-19 депутати на „Възраждане“, които агитираха срещу ваксините или пък онези, които са против еврото, но държат спестяванията си в евро.

"Това е двуличието на тази партия и нейните привърженици - ходиш на протести срещу ЛГБТ общността, но припечелваш от това, че възрастни мъже галят страстно гордото ти анаболно тяло", възмущават се гей активисти, които предоставиха кадрите на Lupa.bg. Сайтът ни разполага и с още 4 снимки и 2 видеоклипа, които обаче няма да публикуваме предвид прекалено дръзкото сексуално съдържание. Е, кадрите не са чак като тези на друга еротична героиня - Любена Павлова, но определено са наситени с еротика.

Харесвате ли дупето ми, момчета?!

Такива кадри на Митко радват феновете му, които са предимно гейове от САЩ и Европа

Друг известен културист - старият-нов шеф на НАП Румен Спецов. Дали пък Асен Василев не проверява по гореописания начин мускулната му маса?!