Закуска по вегански: Авокадо в кефир с грозде, банан и чия
за 2 порции, 15 мин
Кухня
06:48 - 16 Март 2022
2686
Продукти
6 листа зелена салата
1 банан
1 авокадо
150 г бяло грозде без семки
200 мл кефир
2 с.л. чия
Приготвяне
Зелената салата се накъсва едро.
Обеленият банан се нарязва на кръгчета.
Изважда се авокадото от кората и се нарязва на филийки или кубчета.
Оставят се настрана 10 зърна грозде като се разполовяват.
Останалите гроздови зърна, авокадото и бананът - без няколко кръгчета, се пасират с кефира.
Разпределя се в 2 купички или чаши, гарнира се с грозде и банан и се поръсва със семената чия.