Това Никол Кидман ли е? Звездата се осакати с пластични операции

"Тя просто вече не прилича на себе си", написа последовател на актрисата в социалната мрежа X

Топ
11:49 - 08 Март 2024
5267
Това Никол Кидман ли е? Звездата се осакати с пластични операции

Феновете реагираха емоционално след скорошната поява на Никол Кидман на проява на "Амазон Прайм", по време на която звездата се появи с неузнаваемо лице.

Променените черти на Кидман, която се показа на премиерата на сериала "Експатс", накара хиляди да коментират, че Кидман е „много различна“ и че трябва да бъде „по-внимателна“, когато става въпрос за пластична хирургия.

Други пък нарекоха новото ѝ лице „ужасяващо“. "Какво се случва с лицето на Никол Кидман? Тя просто вече не прилича на себе си", написа последовател на актрисата в социалната мрежа X.

Козметичната хирургия предлага различни възможности за борба с признаците на стареене, от лифтинг на лицето до инжектиране на ботокс. Фейслифтингът стяга отпуснатата кожа, докато ботоксът изглажда бръчките, като временно парализира мускулите на лицето.

Въпреки че тези процедури могат да осигурят ефективни резултати, те също носят рискове и изискват внимателно проучване. Консултацията с квалифициран пластичен хирург е от решаващо значение за определяне на най-подходящия подход за индивидуалните нужди.