Слави се завъръща в Би Ти Ви на 20 септември (Снимки)

"Бягство към победата“ започва до дни

Нещо за четене
15:10 - 09 Септември 2024
3270
Слави се завъръща в Би Ти Ви на 20 септември (Снимки)
  1. 28 смели участници, разпределени в 14 атрактивни двойки, се впускат в яростно "бягство към победата“ във втория сезон на емблематичното състезателно риалити на bTV. "Бягство към победата 2: Съкровището“ стартира на 20 септември (петък), когато от 20:00 ч. претендентите за голямата награда ще се изправят пред динамични изпитания, разкривайки както пред самите тях, така и пред зрителите природните красоти, богатата история, култура и бит на България. Lupa.bg припомня, че предаването се прави от екипа на Слави Трифонов, който се завръща в Би Ти Ви чрез шоуто.

Двойките, обединени от различни роднински, приятелски или други връзки, ще трябва да координират уменията, характерите и способностите си, за да се справят с поредицата от задачи, които ще тестват тяхната издръжливост, бързина, ориентация и способност за работа в екип. Всяко изпитание ще е свързано с откриването на важни исторически и културни факти за родината ни, което прави преследването на "победата“ не само физическо, но и образователно предизвикателство. 

На 20 септември (петък) в 20:00 ч. по bTV водещите на формата – актьорът Краси Радков, очарователната му половинка Станислава Ганчева и олимпийска шампионка по карате Ивет Горанова – ще посрещнат 28-те участници, сред които двойки "колеги“, "приятели“, "обвързани“, "сгодени“, "женени“, "брат и сестра“ и "близначки“. На едно от най-емблематичните места в сърцето на България претендентите предстои да получат първата си задача. Част от указанията те ще получат под формата на изображения, логически и технически задачи или загадки. 

Ждрелото на река Ерма, езерото Панчарево, Националното училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев“, Кабиленският манастир, римските разкопки на крепостта Берое, пантеонът "Майка България“, храмът "Св. 40 мъченици“, Траянови врата, крепостта Хисарлъка, рудникът "Иван Рилски“, Рупите, крепостта Калето, Бачковският манастир и къщата-музей на Пеньо Пенев са само част от локациите, които участниците ще трябва да открият единствено с помощта на собствената си ориентация, за да получат следващата си задача в преследване на "съкровището“. Първата двойка, достигнала до конкретното място, на което ще ги очаква някой от водещите, ще се сдобива със специална привилегия, а последната ще отпада от състезанието.