Лекето Емрах Стораро заплаши журналист

Заповядай след два часа съм на Марина Диневи, да сложим едни ръкавици и да се види кой е изтръпналия наркоман, заяви към репортер певецът

Нещо за четене
13:11 - 02 Август 2024
1941
Лекето Емрах Стораро заплаши журналист

По-малкият син на Тони Стораро пусна кратко видео в социалните мрежи, в което говори сякаш не е на себе си от яд.

„Някакъв си там репортер ли е какъв е, Симеон…смешник! Заповядай след два часа съм на Марина Диневи, да сложим едни ръкавици и да се види кой е изтръпналия наркоман, аз наркотици не взимам… недей да си измисляш пред хората, за да си правиш пиар. Искам да видим кой е изтръпналия наркоман, като дойдеш да ти надуя кратуната!“, предизвика го чалгаджията в клипчето, от което става ясно, че е му е подготвил вендета.

„С ръкавици, защото ми изглеждаш на човек, който би ме съдил, като му разбия главата без ръкавици!“, добавя разгневеният Емрах. Младият изпълнител категорично заяви, че не желае да му излиза такова име, защото преди всичко е шофьор и меко казано е бесен от думите на журналиста. „Всеки ден ме тестват“, похвали се Емрах, който постоянно се хвали как лети с БМВ-то си с 200-300 км/ч., пише „Телеграф“.

Фолк певецът се ожали, че тези обвинения към него ги слушат деца, бащи, майки, баби, дядовци, та дори и неговите родители.