Най - точният хороскоп за 15 ​ юни

Астро
06:16 - 15 Юни 2022
3944
Най-точният хороскоп за 15​ юни

На 15 юни Луната транзитира през земния знак Козирог, където ще бъде до 00:44 часа българско време на 17 юни. От една страна Луната в Козирог ни настройва по-песимистично и с консервативно мислене.

Но от друга страна сме доста по-разумни, земни, организирани и отговорни. Действаме предпазливо и се придържаме към сигурните методи и средства, а не сме склонни да действаме прибързано и рисковано. Проблем може да има в начина ни на изразяване на чувствата и емоциите, защото Козирог е сдържан, хладен знак, насочен повече към работните си ангажименти и цели.

Сатурн, който управлява този знак, е планета на отговорността, кариерата, имиджа ни в обществото. Следващите два дни са подходящи за планиране и организиране, за взимане на решения в дългосрочен план, за важни административни решения, за структурни промени, за взаимодействие с високо поставени лица. Вътрешната ни несигурност и страхове ни правят по-амбициозни и желанието ни за повече власт и авторитет е голямо. Емоциите ни са по-сдържани, а поведението дистанцирано.

Добри дни за решаване и на важни въпроси, свързани с възрастното поколение.

Днес Луната е в дисхармоничен аспект първо с Юпитер в Овен, а в късните часове на деня и през нощта – с Марс в Овен. Тези звездни аспекти и разположения изискват повече морал и спазване на законите. Не са изключени сериозни конфликти в публичното пространство и прилив на емоции от страна на някои хора, приключващи с оставки. Прекалената самонадеяност и високо самочувствие могат да им изиграят лоша шега. В световен план е повишена опасността от инциденти в планината и с влакове, свличане на земни пластове / скални маси, а през нощта и от тежки инциденти или експлозии. Температурите ще се понижат и може да очакваме нови валежи с гръмотевични бури на места, особено в планинските райони.

Този ден е по-неблагоприятен за родените през първа и втора декада на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог, а в по-малка степен и за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей от същите две декади.

Желанията и амбициите ви може да са твърде силни, да реагирате по-остро в контактите с хората, да изисквате повече и да критикувате. По-пътя към целта си някои от вас ще бъдат склонни към неспазване на правилата и заобикаляне на законите, което от своя страна да ви създаде проблеми със закона. Денят за вас не е добър за разрешаване на конфликти и съдебни спорове, за покупка на имущество, за преговори със задгранични партньори.

Бъдете честни и почтени към хората, не прекалявайте в нищо, спазвайте законите и морално-етичните принципи на поведение.

Във вечерните и нощни часове избягвайте пътуване на дълъг път, предпазвайте се от инциденти, ако сте извън дома си. Луната в Козирог днес все още няма хармонични аспекти (те предстоят на 16-ти), но тя е по-хармонично разположена към Слънцето на родените през първа и втора декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Вие ще се чувствате стабилни физически и емоционално. Ще бъдете по-организирани, ще подхождате сериозно към хората и ангажиментите си. Доброто планиране, организиране и действие във всеки един момент ще ви носят само позитиви и ще печелите лесно доверието на околните. Имате добри възможности да постигате успехи и уважение.

Добър ден за вас за разрешаване на имуществени въпроси, за ремонти, за разговори с началници, дългосрочни планове и усилен труд. Обърнете внимание и на своите най-близки възрастни роднини. Бъдете здрави!