СТАРА, АМА ЛАЧЕНА: Багата заби 47-годишната мултимилионерка Нели Беширова

Бизнесдамата е щерка на скандалния кмет-пандизчия на Неделино Стоян Беширов

Спорт
16:05 - 05 Септември 2024
10203
СТАРА, АМА ЛАЧЕНА: Багата заби 47-годишната мултимилионерка Нели Беширова

Благой Иванов - Багата - самбистът шампион, който едва не загина след жестоко наръгване с нож преди години, има нова изгора, твърди актуалната светска клюка. Той беше в кома месеци наред, но успя да се спаси по чудо, а след това дори влезе във ВИП Брадър. От години Багата живее в Щатите, но преди месеци се е завърнал в София.

Благой официално е обвързан с красивата Любина, която го дари със син, но според злите езици в момента се люби с попрецъфтялата, но хващаха окото мултимилионерка Нели Беширова.

Въпросната Нели е бизнесдама с две издадени книги, обаче по-интересното е, че е щерка на екс кмета на Неделино - Стоян Беширов. Беширова бе съпруга на енергийния бос Богомил Манчев, създател на „Риск Инженеринг”.

Сексапилната Нели със скандалния си татко Стоян

Скандалният й татко Стоян от години е подсъдим за пристояване над милион общински пари заедно със зам.-кметицата Румяна Караиванова, Николай Симеонов – бивш гл. експерт инвеститорски контрол в общината в мандата на Беширов, Митко Петрово – инвеститорски контрол, общинските съветници и бизнесмени – Ружко Младенов и Огнян Годумов, Бойко Симеонов – търговец, един от основните строители по времето на Беширов, Младен Паналов и Младен Скечелиев – специализирали в строителството на екопътеки и подпорни стени.

Деветимата са обвинени за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай – чл. 203, във връзка с чл. 201 от Наказателния кодекс, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от десет до двадесет години.

Прокуратурата се самосезира след излъчен репортаж на Васил Иванов по Нова телевизия в предаването „Разследване“. Ден по-късно ДАНС и прокуратурата влязоха в сградата на общината и иззеха множество документи. Направено бе и претърсване и изземване в офиси на фирми.

Обвинението срещу деветимата е описано в над 120 страници.